Šaljite SMS poruke sa vašeg tableta ili računara

Ako provodite mnogo vremena ispred računara i dosadilo vam je trčkaranje palčevima po ekranu vašeg telefona, imamo rešenje za lakše slanje SMS poruka. Aplikacija MightyText je odlična Android stvarčica za ovu svrhu.

Instalacija se može izvršiti sa vašeg telefona ili posetom Google Play stranice klikom ovde. Ako ste odlučili da aplikaciju instalirate sa telefona, otvorite Google Play aplikaciju i u pretreagu unesite ‘MightyText’. Posle izbora prvog rezultata pretrage, pokrenite instalaciju.

 

Pokrenite aplikaciju ‘MightyText’ na telefonu i posle klika na dugme ‘Complete Setup’ odobrite autorizaciju vašeg Google naloga. Posle desetak sekundi dočekaće vas  poruka da je aplikacija uspešno konfigurisana. Možete zatvoriti aplikaciju. Za korisnike tablet računara, procedura je ista. Jedina razlika je, da se odmah (posle autorizacije) prikazuje interfejs za slanje poruka. Naravno, telefon mora da je već prethodno podešen.

 

Za kraj, posetite stranicu mightytext.net/app na vašem računaru i ponovo odobrite autorizaciju Google naloga. Kontakti će se automatski pojaviti i sinhronizovati. U slučaju da su prikazani samo brojevi bez imena, klikom na zupčanik (dole levo) a posle na ‘Refresh Contact Names’ rešavate problem.

Napomena: Aplikacija funkcijoniše samo kada je telefon povezan sa internetom. Poruke se naplaćuju isto kao da ih šaljete sa vašeg telefona, znači aplikacija je potpuno besplatna za korišćenje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>